Saturday, 5 May 2012

Nak tengok jugak !

Sekarang tengah berlangsung match Chelsea vs Liverpool,kan kan? Okay aku jeles sebab takde TV kat bilik nie haa,kalau nak tengok sila turun di bilik TV bawah. Kan best kalau match nie masa cuti semester, boleh bersengkang mata bagai. Arghh jeles, kalau tengok football at least boleh release tension kejap, sebab dapat cuci mata dan jerit dengan adik aku kat rumah tue haa  ! hehe :P

Nak sambung buat assignments, happy watching you olss..

1 comment: