Friday, 16 October 2015

Throwback.Ok fine memang dah basi.

Sebenarnya banyak benda aku nak post,dah berapa byk post jadi draft lepas tue aku nak sambung balik takde idea dah.haha.. Nasib kau la labuuu..haa meh la start cerita kat bawah nie. Percaya ke tak dah 3 bulan aku peram post pasal raya nie. Tapi nak post jugak sebab tahun nie raya lain skett,haruslah kann :D

20:23pm
16062015


Bismillah...

Macam biasalah..Lama sangat tak jenguk blog, sibuk semacam sejak2 nie.Maklum la, da jadik wifey orang..hihi.Alhamdullilah..senyum tak sudah sejak kahwin nie :D

Raya tahun nie confirm la lain , sebab dah kena beraya dengan dua family, cuti raya pown dah kena bahagi dua tempat. Nasib baik la memasing tak jauh kan, kajang dengan johor je. Tak yah gaduh2 nak balik mana, setiap tahun akan beraya dua2 tempat nie sampai bila2..insyaAllah.

Seronok raya tahun nie sebab lagi meriah dan ada orang yang dah halal untuk kita depan mata. Dua2 belah family pown jenis yang meriah je kalau raya. Syiok woo..heheh. Meh la aku upload gambar buat kenangan anak cucu bila kitorang dah takde nanti.

My little family

Family in law

Family event kat rumah atok

My husband company workplace, AlloyMTD.
We're with Tan Sri and Puan Sri.


OK SETTLE POST KALI NIE.
SEKIAN~~~








1 comment: