Wednesday, 26 December 2012

Bebelan 9:10pm.



Bila aku nak study nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???
Aaaaaa,tolong lah jangan malas Fasha.
Okay,now off my lappy and study..
go go !!

Wish me luck and all the best for final exam friends !

^___^

Sunday, 23 December 2012

Dinner pre-grad 2012.



Zurai and me :)

Satu je lah upload, tak larat nak banyak2,hee.
Bye.


Seafood time.


Assalamualaikum...

Haiii,heaven nye dapat makan seafood kat Jeram nie. Serious lama tak open table kot. Aku pergi dengan classmate aku, lima orang semuanya,hehe. First time member suggest makan dekat sini, dorang cakap murah dan sedap. Aku kan memang suka try benda2 baru, so pergi je lah dengan bebudak nih yang sangat excited bila bab2 makan. Perjalanan hampir 40 minit jugak la dari Shah Alam, tapi berbaloi baloi dengan makanan yang kitorang order dan tempat yang bagi aku memang selesa la untuk satu family makan kat situ. 

Yang paling best, harga murah tapi makanan banyak !haha..You know what, untuk 6 lauk RM87 sahaja termasuk jus tembikai dan nasi putih. Perghh,aku dah get ready nie mesti RM100+ tapi sangkaan aku meleset sekali okehh..Alhamdulilah,perut kenyang dan poket pown takde la pokai sangat kan. 

Senarai lauk :

Kerang rebus
Kerang bercili
Ikan masak asam pedas
Ikan masam manis
Sotong tepung
Sayur kailan
Jus tembikai (Satu Jag)
Nasi putih (5 org makan)


Okay,jum serangggg !! :P
Boleh senyum sbb perut dah sgt full time nie,hehe..

Lepak kat setia city mall jap, ouh best lepak sini malam2 tau:))

Okay,setakat ini sahaja.
Esok ada viva presentation,harap semuanya baik sahaja.
Take care you olss :)

Thanks for reading !


Monday, 17 December 2012

Final.


Final presentation in final week and for the final semester.
Semoga dipermudahkan, amenn :)

Thursday, 6 December 2012

Congrats besties !


Happy graduation friends !

Sejak dua minggu lepas, ramai kawan2 aku yang sudah grad dengan cemerlang nya,alhamdulilah. Nie majlis konvokesyen untuk mereka dari UiTM seluruh Malaysia. Selamat menempuh alam kerjaya dan alam perkahwinan untuk korang semua,heee. Alaaa,mesti ada yang plan nak kahwin tue, tak yah nak menyorok sangat la kannn :DD

Maaf pada member yang grad di Shah Alam tapi aku tak dapat datang. Sebab clash dengan class,wuwu. Maaf sekali lagi ye. Especially to my ex schoolmates Sheera, Miza, Helmi dan lain2. Hari rabu hari tue dedeq dan nabby convo, lecturer pulak lepaskan awal sebab faculty kitorang punya convocation pagi tue, so apa lagi, pecutlah pergi DATC kan,hehe. Congrats both of u, love u bebeh ! :)

Before convocation day,kita lepak duluuu ! :)

Special for both of them..

Dedeq and nabby..
Lastly, congrats alumni UiTM !
Doakan aku pulak eh convo next sem,In shaa Allah :)


Wednesday, 5 December 2012

JB :)


Off to Johor Bharu start from Friday until Monday with my family. This is confidential matter la you olss , so I will let you know once I got it,InsyaAllah. Please pray for me, waaa suddenly a bit nervous !
>.<

Sunday, 2 December 2012

Random story.

Assalamualaikum :)

Hye awak awak sekalian. Kita dah masuk pown dalam bulan december kan?kejap je masa berlalu. Hello December, please be good to me okay ! :DD Dah hujung tahun nie bermaksud final exam pown sudah dekat, OMG. Sekarang nie otak aku bertimbun dengan assignments, alhamdulilah sebahagian nya dah di submit dengan jaya nya,hehe. Satu je prinsip aku, bila kita tengah banyak kerja, jangan stress kan diri, be cool and still put a smile on your face. Buat satu satu, kalau rasa tak tenang meh kita istighfar banyak2 ye..

Actually I'm not feeling well. Selesema batuk bagai ape semua dikala musim durian dan rambutan,arghh,best nye dapat makan durian,hehe. Dari hari jumaat hari tue aku berjimba dengan gegurls, mentang2 la ada kereta untuk sebulan nie kan, haruslahhh berjimba sakan. Tue yang sampai demam, terkejut agaknya asyik balik malam je,haha :P Ouh btw, semalam aku pergi IKEA lagi, semata-mata nak makan meatball punya pasal. Eh tapi kebetulan memang nak beli barang kat OU, dah dekat ajak la nad pergi. Permintaan orang demam nak makan meatball kan,haruslah ditunaikan,heeee..

Dan sabtu tue jugak mak teh and family datang melawat aku kat shalam nie. Bawak anak2 nak masuk snowalk I-city kate nyer, so ajak la fasharina nie sekali,hihi. Terima kasih mak teh sebab belanja makan dan snowalk, Lain kali datang la lagi,nanti boleh fasharina nie pau banyak2 sikit,hee :)))

Okay la, kejap lagi ada class. Nak bersiap,bye. Take care.

Thanks for reading !