Thursday, 21 April 2011

Short update.

Ok fine,memang aku dah lama sangat tak update blog nie. BUSY la ! :( mungkin dah 2 3 bulan jugak tak update, ishh..lama tue. Takpe,nanti semua dah stable aku update la cerita best2...hm,best keee?hahah,perasan jap. Sekarang musim final exam, aku tawakal je. Dah cuba sebaik yang mungkin mengatur masa yang tak berapa nak cukup nie. Harap2 semuanya berjalan lancar ^_^

Anyway, aku baru je balik dari Plaza Alam Sentral. Temankan Nad beli baju konvo, aku pown cuci mata sekali lah kan. Nak beli memang tak la,takde duit woo wat masa sekarang nie. Duit intersesi lagi, konvo lagi. Aihhh,sabar je lah kan. Ok, nama pown short updates, sekarang aku nak tidur jap sebelum sambung study lagi. Erkkk,study ke masalah nye nie?hehehe...Ok bye ! :)