Tuesday, 30 November 2010

Tag lagi,lolike.

Nie kalau hari2 dapat tag mau jenuh nak menjawabnya, but i likeee !hee. Thanks to Fiqah sebab sudi menge'tag' saya yang tak berapa nak famous nie. New blogger kot :D


1.Ape bende paling penting dlm hidup korang?
People around me and my health. Both are important :)


2.Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
Kek lapis sarawak. Sepanjang cuti memang pau duit abah je,iskk2...


3.Di mana tempat korang nak melangsungkan perkahwinan korang dan tema perkahwinan korang nanti?

-dekat rumah family sekarang nie. Tema ? mak cakap nak colour purple, saya tak kisah pown,asal kan ada colour,hehe.


4.Adakah korang sedang bercinta sekarang?
definitely no okay.


5.Berapa lame korang akan mencintai kekasih korang?
As long as he loves me.


6.Di mana korang selalu jumpa kekasih korang?
kan dah cakap, takde kekasih ;(


7.Novel/buku/majalah terakhir korunk beli?
Tak ingat la, banyak baca dari orang punya je.


8.Apakah name penuh korang ?
Nurul Fasharina bt Mohd Hasni,family panggil reen je.


9.Antara mak dan ayah korang,mana yg korang lagi mesra?
Honestly, my mum la,hee. Sebab sama2 perempuan, she knows me better. Ayah garang kot. Tapi tetap best :)


10.Namakan orang yg betul2 korang nk jumpa dlm hidup
Orang yang dapat membimbing umat islam ke jalan yang benar.


11.Adakah korang basuh baju sendiri?
Of course la, kalau nie pown x pass camner nak kahwin,wahahaha..gatei no.


12.Di mana tempat yg korang btol2 nk pergi
kalau masa sekarang, aku rasa nak mendaki Broga Hill.
tapi kalau untuk selama lamanya, aku pilih syurga Allah swt,amin.


13.Pilih salah satu,peluk atau cium
Peluk kot,heheh.


14.Beritahu 3 perkara tentang org yg tag korang
-hye Fiqah, thanks sebab tag saya. Appreciate it, hope dapat kenal awk lebih baik lepas nie.
May God bless u always dear.

15.Lima benda korang sangat syg dalam hidup korang
-presents and cards given by people around me.
-my bedroom ! sekali bantal bucuk dan seangkatannya.
-my shelves yang penuh dengan book collection.
-shawls
-certificates


16.Lima lagu korang suka dan selalu dengar
-yang terindah
-cinta dalam hati
-i don't know much but i know i love you
-if you were mine
-Sorry sorry


17.Bila tarikh lahir korang dan sambut befday kat mana tahun lepas?
- 1st jan.new year !hehe. Celeb with my besties at pizza hut.


18.Tujuh orang blogger korang nak tag
okay,nanti i comment kat ur shoutbox eh. Skrg nie tatau nak bagi sape lagi :D


19.Cerita sikit pasal blogger pertama korang tag
Tak pasti la apa reaksi beliau.


okay, done ! :)
salam perkenalan kepada blogger yang lain jugak...

4 comments:

  1. hai dear...(^_^) thanx a lot wat yg fiqah tag nie...hope keep in touch k? ngeee~

    ReplyDelete
  2. syg.terima kasih kerana tag=)

    ReplyDelete
  3. cam sedey je part kekasih,,haha :D (kidding)

    ReplyDelete