Friday, 2 July 2010

believe me or not,try this



haa,meh sini aku nak cerita tentang kebesaran Allah.Gambar nie pown aku dapat dari facebook,biasa la,member tag sana sini kan.Based on the instruction given,aku pown buat la ape yg dia suruh...ouh,memang betul apa yang aku nampak tuh..!subhanallah...

Nak tahu apa?okay,ikut arahan aku nie ye...first of all,pandang 3 titik dekat gambar atas tue,focus focus !selama 10 saat macam tue..Then, alih pandangan tue kat dinding kosong...dinding rumah ke office ke,pape je lah.Focus again !apa korang nampak...macam ada samar2 cahaya and tulis apa?hm,nak tahu kena try la,huehue..ok,selamat mencuba !


p/s :aku kali ke 2 or 3 buat baru lah nampak..try try,dun give up :)

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete