Saturday, 8 January 2011

Kami lah juara !



credit to Mr. google, jangan tertipu ye kwn2 sekalian :P

Hehehee, nak story mory sikit. Hari nie aku ada explorace fakulti FSPPP. Biasa lah kan untuk student baru. Explore la satu campus UiTM Shah Alam nie, perghhh. Penat tak payah nak cakap la, sampai tertanggal tapak sport shoes aku tue, hebat idak ?hehe. Kitorang mesti lalu lebih kurang 8 checkpoint, antara yang kitorang mesti buat untuk lepas checkpoint termasuklah ambil gula2 dalam cacing, main tempurung, jual coklat untuk dapatkan duit, menari tarian ngiluk dan sebagainya. It was an awesome day for us as a new students here, i really enjoy it even penat gila tapi hati tetap membara dalam kumpulan kami nak menang ! never give up ! :D

I think this is a good starting for me to not give up for what i have choose, go on even there is a lot of challenges that i must face whether in aspect of competition or environment. Berbalik pada cerita explorace, kami seramai 15 orang dalam kumpulan. Nak tau apa cheer kami ?

SEVEN BE COOL !!! group seven, i like this number since i was in secondary school. The lucky number for me i guess :P

Aku sangat hargai kerjasama dalam kumpulan kitorang, semua sporting habis. Tak terpikir pown boleh dapat first prize untuk explorace nie. Thank God, fasilitator pown banyak membantu. Kira aku dah katam la explore campus ini,hahah ! confident je lebihhh...takde lah, banyak lagi tempat aku perlu belajar, agak terkial kial lagi ye. Takde picture la, tak sempat nak ambik :((

Ok lah, aku nak rehat, esok nak ambik gambar kad matrik laks ! bye2.

2 comments:

  1. waa terer naa...

    jom pasni men orienteering plak..lagi syokk

    ReplyDelete