Thursday, 2 April 2015

Nak kerja baruuuuuu !

Assalamualaikum...

Hei, tuan tanah kembali lagi..hihi. Berapa bulan dah tak bukak blog nie pown aku tak sure. Btw, harinie aku start cuti sampai selasa depan. Heaven rasa weh, just imagine aku hari2 balik lambat sebab busy. Rasa bersalah dengan husband tak yah cakap la kan. But i'm so lucky husband ai pandai masak okeh, sedap plak tue.Kalah wifey dia nie haa ,hehe :P thank you sayang.

For now aku nak sangat kerja baru. Tapi belum rezeki kot, dah berpuluh aku apply, takde lagi yang lekat. Dulu sebelum kahwin best la nak kerja balik lambat pown, masyukk woo. Sekarang dah kahwin bila nak balik lambat pown, mesti aku fikir apa la dia tgh buat kat rumah tue, dah makan ke belum ek, dah sampai ke belum tue bla bla etc.

See, money is not everything,gaji cecah 3 4k pown kalau husband tak happy wifey lagi rasa tak best kan.wuwu..so far, husband ai boleh faham lagi. Kira bagi chance la..cuti nie aku nak update resume kaw2 punya, mudahan ada yang lekat,mohon doakan ye.

I know I'm so lucky to have him for my entire life. He can do almost everything a normal wife can do at home. He treats me very well, all I want is him, my hubby, my life partner, engineer,chef,mechanic, listener, joker, cuddle partner and many more.  Dah dah, nanti kau muntah pulak aku mention semua benda kan.haha..

Okay la,lepas nie aku nak cerita benda lain pulak. Chow chin cauuu..


1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete