Saturday, 25 October 2014

I'm afraid of heights !

Hai and morning, wah pagi2 aku dah berblog. Macam pelik je kan,haha. Mood pagi ahad yang baik, harinie plan nak duduk rumah je. Just relax with the family on weekend. Malam tadi dah date kan,ai pergi one city mall yang sekarang sibuk orang selfie kat skypark tue. Thank you sayang yang tetiba nak buat surprise tue kan. Plan nak cycling cancel sebab hujan,wuwu..

Sampai je one city mall,terus naik lif level 10. Nak pergi skypark tadi kan? hehe. Dalam lif siap aku cakap 'tak tinggi mana pown, biasa je' ..haha..confidenttttt.. Sampai atas kitorang tengok view menghadap jalan,memang cantik. Lepas tue pergi tempat yang boleh pijak cermin tue, errrrrr...berpeluh sakan aku.haha..

Aku kalau takut memang berpeluh tak hengat. Ai tell u memang tinggi,kalau gayat macam aku memang nervous jugak la.

Enjoy our pics !

Nice view from level 10

Me and My handsome fiance :D

Me and you
Muka kena paksa duduk atas tue..wuwu

smileeeee..


Okay abes dah ! bye semua. Have a great weekend ya :)


2 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete