Sunday, 19 October 2014

Bebelan.


Hai,ok serious tak dapat tidur. Padehal esok kerja,sure banyak kerja.Balik lewat as usual T_T

Nape letak pic tue? haaa..saja je.Tak pernah lagi aku letak pic kitorang kat mana2 melainkan pic tunang. So setahun sekali apa salah nye kan.hihi..rindu la.

Mr white tido awal lak arinie.Penat class kot, so takmo kacau. Dah call tadi gelak2 ngada2 sedar tak sedar tak lama je lagi nikah. Allah...cepat betul masa. Banyak benda nak prepare,yes i knoww..Sekarang takde masa nak DIY apa semua, kalau boleh aku tak nak buat benda yang boleh susahkan orang. Biar lah aku bayar, janji tak penat dan mak abah aku tak susah.

Sekarang kalau date pown kitorang lebih suka survey hardware or furniture,nak masuk rumah sewa la kate kan.hihi..Seronok la weh,masuk MR DIY ke daiso ke giant ke pastu kitorang gelak2.haha..berangan apa entah.

Da pukul 12 pown, kena paksa tido jugak nie.Kalau tak mampuih nak bangun esok :P

Bye and good night :)

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete