Saturday, 8 November 2014

HSBC annual dinner 2014,sunway lagoon !

Salam,

Hai chu olss..arinie ahad macam biasa aku plan nak duduk rumah. Malas nak keluar, panas ..Ai nak jaga kulit la u olss..haha :P Malam tadi aku attend HSBC GSE annual dinner, tema sun and surf di sunway lagoon. I had so much fun yesterday,full of laughter, dance,sing a song with Jaclyn Victor, and many things.

Paling best sebab dapat officemates yang gila2. Sana sini selfie, aku pulak duduk kat betul2 depan stage, sakit kepala sebab sound gila kuat nak pecah gegendang nie ha, tapi ignore sajeee..haha. Feeling nye pasal.

Tapi ada jugak tak berapa best,food is just so so. Banyak grill bbq semua, tapi the taste not as expected. Maybe orang ramai, so nak que pown malas. Last2 aku makan sikit je sebab malas nak que banyak kali. Masa nie aku rasa nak enjoy the performance more than food actually,haha..Company aku ramai non muslim kan, so arak memang provided la. But the area is different from us, tapi aku rasa tak comfortable jugak la.huhu...

Penat bebel..jum layanss..

Here we go!

Lets enjoy the performance

Ohsem colleagues

Almost end of the event

Anywhere we can dance

Beach party time

2 wifes plus bride to be, heee

Havoc stage

Jaclyn Victor as performer for that night




Ok habis dah, bye. Tq HSBC GSE for this wonderful night :)






1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete