Saturday, 27 December 2014

Throwback.


Tetiba rasa nak throwback masa awal2 dengan tunang dulu. Kejap je rasa masa berlalu, maybe sebab busy dengan kerja sampai tak sedar dah lebih 2 tahun kitorang rupa nye. Alhamdulilah..Ingat lagi masa tue aku tengah exam final year kat UiTM Shah Alam, start from private chat FB la borak2 semua, tetiba dia ajak lepak. Aku okay je la kan, takat borak2 takde hal la, aku pulak kaki buli, memang kena bahan dengan aku la kan first date tue,haha..sorry sayang. Heii tapi sekarang dia dah pandai buli kite balik tau,kawkaw punya. Tapi aku takkan kalah punya, haha :P

First date dia ambik aku kat kolej Melati lepas maghrib. Dinner kat Asiari restaurant SACC mall,dekat dan tak ramai orang. Senang sikit nak borak bagai kan. Masa tue rasa biasa je, takat kawan lepak nak hilangkan stress exam kan. Lepas berapa kali keluar, aku saja offer dia join big family day aku kat melaka, nak tengok dia nie serious ke tak dengan aku. Tapi dia cakap okay wehh,terkejut jugak la aku. Dalam hati, okay takpe. bagi chance dulu kasi gentar sikit sebab nak kena jumpa 40 orang masa family day tue..hihi.

And again,alhamdullilah, he really make it for me. He really makes me smile with the confession,auwww...okay takmo story lebih2, sampai esok tak habis kalau aku dah bebel.Doakan yang terbaik untuk kitorang, doakan Mr white dapat jawab final exam nie dengan baik. 4 years to go to finish your degree in UITM Shah Alam, stay strong and good luck sayang ! :D





1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete