Tuesday, 19 February 2013

Just for random.

Hye hye..Tetiba petang nie aku teringat someone yang pernah buat aku happy dulu. Takde lah dulu sangat, last year je pown,hehe. Aku tak tahu kenapa sekarang kitorang dah tak bertegur kat chat FB. Niat di hati tue memang nak tegur tapi takut ganggu dia tengah busy ke ape kan. Seriously, rasa macam ada tak kena, aku ada buat salah ke? Aku mainkan dia ke ape nie? Tapi dia pown takde buat apa2 confession kalau betul nak serious dulu kan. So aku pown buat assumption mungkin aku yang anggap lebih sedangkan dia tak.

Aku post nie pown sebab rasa bersalah lama tak tegur dia. Takkan aku nak mintak maaf tetiba pulak sebab aku sendiri tak tahu apa yang 'something wrong' tue sampai dia tak tegur langsung. Entah laa, tak faham >.<

Just for random saying. Guys, kalau korang suka dengan perempuan tue kan, please be gentle, tell her the truth. Silap2 haribulan perempuan korang minat tue pown rupanyer share the same feeling macam korang, haa korang jugak yang untung kan.hihi :P

Boleh dikatakan aku sangat happy dan bersyukur sekarang. Sebab apa? Ya, sebabnyer aku dah habiskan study dengan jaya nyer dan jugak ada someone yang aku tak sangka boleh rapat dengan dia sekarang. Alhamdulilah, harap dia yang terbaik. Ameen ;)

No comments:

Post a Comment