Wednesday, 15 December 2010

Terus maju ke hadapan ;)

pekehal tajuk entry aku nie skema ?hahah,aku pown rasa pelik daa. Ape ape je lah, tapi yang penting apa yang aku nak cerita ada kaitan dengan kemajuan atau lebih senang tentang future la.heheh, i got it, got ittt ! Alhamdullilah...dapat offer masuk degree pulak. Baru 8 jam lepas aku dapat tahu result degree, risau jugak kalau2 tak dapat sambung, takkan nak kahwin kot ?hm, aku okay jer. hahah ;p

 

Sarjana Muda Sains Pentadbiran Awam (AM228)
UiTM Shah Alam

Tapi aku rasa sedih la juga, sebab ramai kawan2 dapat campus lain, senang cakap ada la 3 atau 4 orang dapat sini tapi tue pown lain course. Nampak nya aku memang kena cari kawan baru la start register nanti. Waaa, harap dorang semua okay, amin. Tipu la kalau aku tak sedih dah berpisah dengan kawan2 masa dekat uitmcs dulu, kitorang selalu je ada dok berkepit jalan sana sini,hahah. Best !!! miss them already ;'(


Takpe la, 2 years je pown. Aku harap semuanya akan okay, and for my friend yang datang sini, welcome2 ! heheh, to Asmah Mahdi, u go gurl ...Don't worry and jangan la malu2 nak mintak tolong eh, dulu masa kat sana parents ko baik sangat dengan kitorang, so sekarang nak la balas budi baik tue. Sekarang ko peluk cium la rumah tue, nanti homesick nanges berminggu minggu tak dapat aku nak tolong weh,hahah , gurau je :D

Congrats untuk mereka2 yang berjaya sambung pengajian !
you're the best ...




1 comment:

  1. fasha!tahniah dapat uitm shah alam.
    go fasha go!!!

    ReplyDelete