Friday, 3 August 2012

Praktikal di MPKJ.

Sekarang sudah 3 minggu aku praktikal kat sini. Ada 3 orang praktikal kat sini dan yang penting, ketiga tiganya classmate aku,haha. Memang besar kepala la kau kan Fasha :P Kitorang ditempatkan di bahagian perlesenan, perghhh busy habis aku cakap kau. Memanjang je ada kerja tapi best la daripada kau duduk melanguk takde kerja kan, lagi boringgg..

Staff pown sporting je semua, banyak bagi tunjuk ajar. Ada 40 staff semuanye dalam department tue. Next week hari khamis lecturer kitorang akan datang untuk evaluation,erkk..nervous2..Habis la aku kena siapkan logbook report bagai,huhuhu. Sejak praktikal nie la baru aku kenal perangai kawan2 praktikal aku nie haa, Izyan dan Hussairi. Tue nanti aku story dalam next entry okeh,bye bye :)

1 comment:

  1. nk tnye.. praktikal kt mpkj dpt elaun tak ? tq :)

    ReplyDelete