Tuesday, 1 February 2011

Banjir ouh banjir.

Seperti yang dirancang,semua adik beradik mak aku plan nak buat family day dekat Desaru, Johor Bahru. Tapi disebabkan unexpected disaster happened di area Segamat, Labis termasuk kawasan2 yang sewaktu dengannya, the plan has been cancelled. Semua pihak dah setuju kerana mementingkan keselamatan semua. Nampaknya buat family day kat rumah atuk je la ye,heheh. Nasib baik ler rumah atuk tak masuk banjir,kalau tidak susah jugak nak buat telematch untuk budak2 nie :D

Takpe,mungkin semua nie ada hikmah nya. Lepak2 rumah atuk pown best jugak,asalkan dapat jumpa semua kan. Yeyy,esok balikkk. Tapi atuk belah ayah aku rumahnya masuk banjir sikit, dan alhamdulilah dah semakin surut sekarang nie. Para2 bloggers,marilah sama2 kita doakan mangsa banjir di Johor selamat dan tabah menghadapi dugaan ini. Amin Yarabbal Alamin.

3 comments:

  1. fasha!time i pergi balik johor past 2 days,hujan tak benti2 sampai lipan naik atas rumah taw.
    air dah nak melimpah kat highway tangkak 2.

    =(

    ReplyDelete
  2. semoga orang johor semua tabah la menghadapai banjir ni..kali ni semua negeri terlibat banjir..kan??
    kesian..

    ReplyDelete
  3. semoga banjir kat san tu cepat2 surut yer.. kesian/simpati kat mangsa2 banjir..

    ReplyDelete